Du kender det godt, ikke? Din indbakke bugner af emails. Nogle har du svaret på, andre har du ikke. Det er svært at se/huske, hvilke mails, du har fulgt op på, og du er helt sikker på, at der nok er noget, du har glemt, men du ved ikke hvad. Og uanset hvad du gør, kommer du aldrig til enden af stakken og du bruger timevis hver dag på at holde stakken bare på et nogenlunde udholdeligt niveau. Men det hjælper ikke, for der vælter hele tiden nye mails ind, som bare forsinker dit arbejde endnu mere, og endnu værre: Der 100 andre ting, du også skal nå. Men der er råd – og det er gratis!

Jeg kan godt forstå din fortvivlelse over situationen. Jeg har selv været der. Jeg havde et firma, hvor jeg på en gennemsnitlig dag modtog og svarede på i omegnen af 40-50 mails – og på rigtigt slemme dage næsten det dobbelte. Jeg brugte uendeligt mange timer på at læse og besvare mails hver dag, og strømmen virkede nærmest uendeligt. I desperation googlede jeg en dag efter en måde at få styr på min indbakke, todo-lister og dårlige samvittighed, og jeg fandt noget helt fantastisk: Revive Your Inbox

Det er et 21-dages (gratis) kursus, hvor du får én mail om dagen med en opgave af ca. 20 minutters varighed. Hver opgave er myntet på, at lære dig at blive mere effektiv til at håndtere mails.

Klar din email på 20 minutter

Ved at effektivisere den måde du tjekker din mails på, den måde, du holder styr på hvor hvad du har svaret på og ikke har svaret på, ender det hele med, at selv med 20, 30 eller 50 emails i din indbakke kan du tjekke mail på ganske kort tid og ikke blive forstyret hver gang der tikker en mail ind. Man skal lige ind i tankegangen, men så er det faktisk ganske simpelt og uhyrligt effektivt. Jeg har brugt de metoder, jeg lærte i halvandet år nu, og jeg er uendeligt glad for det – hver dag. Jeg har sparet ikke bare timer eller dage, men hele uger og måneder, tror jeg, ved at blive effektiv til at håndtere mine emails.

Og det, der næsten er mest fantastisk er, at jeg er sluppet af med den der nagende følelse af altid at have glemt et eller andet fordi det er forsvundet i en proppet indbakke. Nu ligger der kun emails jeg ikke har håndteret i min indbakke, og ofte ligger der slet ikke nogen, takket være værktøjet Boomerang, som du også lærer om, hvis du tager det 21-dages kursus.

Slut med fyldte todo-lister

Nu har jeg ikke længere todo-lister, med opgaver, jeg har udskudt hundredevis af gange, men får i stedet reminders på mail, på passende tidspunkter, jeg selv vælger. Så hvad venter du på? Brug 20 minutter om dagen i 21 dage. Jeg lover dig, den investerede tid er tjent tilbage allerede inden du er færdig med kurset!

Jeg har i øvrigt ingen interesser i at henvises dig til hverken Revive Your Inbox eller Boomerang, men jeg roser det til højre og venstre alene fordi, jeg synes det er nogle fantastiske værktøjer.


Kasper Rahbek

Serieiværksætter, der brænder for alt hvad der er nyt og spændende. Jeg elsker at tale om iværksætteri, online markedsføring, sociale medier, apps og teknologi. Derudover er jeg far, ægtefælle, (meget) glad for mad, altid positiv og klar på nye udfordringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *